Over ons

Leuk dat je op onze site terecht bent gekomen! We zullen ons even kort voorstellen…
Wij zijn Hans en Jolande Lemmers. Onze achtergrond is resp. welzijnswerker en doktersassistente.

Jolande heeft altijd met haar gewicht gestoeid tot ze op haar 34ste Herbalife tegenkwam, omdat Hans op zoek was naar werk en zo met Herbalife Nutrition in contact is gekomen.

We zijn beiden meteen gestart en merkten voordeel van het gezonde Herbalife ontbijt. Geen lekkere trek meer overdag en daardoor was de behoefte aan suikerrijke producten een stuk minder. Hierdoor verbeterde de energie in de avond aanzienlijk. In de eerste 2 maanden 9 kg afgeslankt en al meer dan 25 jaar onder controle gehouden.

Hans liep marathons en de opbouw daarvan kostte veel energie en het herstel duurde altijd lang. Door te starten met de ontbijt- en herstel shake na het sporten, ging dit een heel stuk sneller. Daarbij 5 kg afgevallen en ook al ruim 25 jaar onder controle.

Het is onze passie om mensen te helpen naar een betere gezondheid. Dat kan op het gebied van aankomen/afslanken, meer energie/gezond ontbijt of herstel na het sporten betekenen.

Een coach kan het verschil betekenen op de moeilijke momenten en om je doel, na het bereiken ervan, vast te houden. Met jouw inzet en onze steun/adviezen, helpen wij je naar jouw doel!
Klik hier om een afspraak te maken voor een fitcheck, deze is geheel gratis en vrijblijvend!

In de afgelopen 25 jaar hebben we een heel team van mensen opgeleid tot lifestylecoach. Wekt dit jouw interesse, klik dan op de button ZAKELIJK voor meer info

Disclaimer

Ben jij klaar om door te zetten?

Je levensstijl is niet altijd gemakkelijk en gaat nooit van de ene dag op de andere helemaal perfect.
Daarom is het heel fijn om een coach te hebben, die samen met jou je doel voor ogen houdt.

Wil jij een coach, die naar je luistert en kijkt wat je nodig hebt?
Dan zijn wij de juiste persoon voor jou om samen aan de slag te gaan!